Reizen wordt comfortabeler en handig ("13e vijf", we passeren dit)

  "De eenrichtingen is minder dan 3 uur, het kan teruggaan en een reis, te handig!" 4 februari, het maannieuwjaar, wonen in Shenyang, meneer Li, die in Beijing is, van 9:59 uur, hoog -Speed ??Railway in Peking Chaoyang Station, ik heb er twee gegeten, het diner is rond, en de hogesnelheidsrail keert terug naar Beijing.

Op 22 januari, de januari-Harbin hogesnelheidspoorbaan, zodat het Noord-Oosten China de snelste hogesnelheidspoorkanaal heeft ingeluid en ook gedurende 1 uur de passage van Shenyang naar Beijing hebben gecomprimeerd.

  General Secretary Xi Jinping Wees erop gewezen: "Een stromend China is vol welvaart." De effici?ntie is hogere, betere service, het kiezen van meer … "13e vijf" -periode, het transportsysteem blijft verbeteren, de kwaliteit van de dienstverlening blijft verbeteren Laat honderden miljoenen mensen soepeler reizen en de overgang bereiken van "Walking" naar "Walking Well".

  - Het verkeer is populairder en reizen wordt sneller. De weg versnelt, "zei te gaan" in een realiteit. "Grasland Forest, Desert Gobi, River Lake, Plateau Iceberg … Van Beijing naar Xinjiang helemaal West, allerlei natuurlijke scènes hebben veel natuurlijke stijl!" Het dagelijkse kanaal van 2017 is verbonden Zelfrijdende tourliefhebber Yang Liangguo is enthousiast: "Deze jaren is de snelweg vier door de achtvoudige, de toeristische weg directe attracties en de faciliteiten langs de servicegebied zijn volledig uitgerust, de service is op zijn plaats en het zelf -driving tour wordt steeds meer vuur.

"Op dit moment is het verkeerskilometers van mijn land ongeveer 5,2 miljoen kilometer, waaronder ongeveer 10.000 kilometer, eerste in de wereld, die bijna 100% van de bevolkingsstad bedekt.

  De high-speed rail is bedekt, "" op een dag ", is geen droom. De eerste hogesnelheidspoorweg door de Qinling-westerse hogesnelheidspoorweg wordt geopend, zodat ‘s morgens het Xi’an-vlees wordt gemengd, en er is geen in de middag van Chengdu. Yinchuan naar Xi’an High-Speed ??Rail is gebouwd. Ningxia ge?ntegreerd in het National High-Speed ??Rail Network; Jingxiong City Railway geopend, maakte Peking Daxing Airport naar Xiongan New District is de snelste 19 minuten … Vanaf het einde van 2020, My Country’s High-Speed ??Railway Operation Mileage bereikte 10.000 kilometer, tijdens de periode "13e vijfjaren", is de wereld in de wereld, bedekt bijna 95% van de bevolkingsstad. Onder het spoorweggangersverkeer steeg het aandeel hogesnelheidspoorwegemus tot 65%. Luchtontwikkelingsnelheden omhoog, handige service is meer attent. Op 16 september 2019 werd de vijfde hoogte van mijn land van meer dan 4.000 meter – Gesar Airport gebouwd in Sichuan Ganzi Tibetaanse autonome prefectuur, en de passage van Ganzi en Chengdu werd ingekort tot 1 uur.

Beijing Daxing International Airport, Chengdu Tianfu Airport, Qingdao Nieuwe luchthaven … "13e vijfjarige plan" De normale vlucht is meer dan 80%.

  Tijdens het ministerie van vervoer, het Ministerie van Transport, de "13e vijf-jarige plan" -periode is het wegtransport gebaseerd, het reisdienstsysteem in de hoofdontwikkelingsrichting is perfecter, de passagiersvervoerstructuur blijft optimaliseren, en de Medium-wielpassagiersstroom gaat geleidelijk van de weg naar hogesnelheidsproil en burgerluchtvaart. – Stedelijk en landelijk passagiersvervoer wordt verhoogd en de reis is steeds handiger.

  "Ik heb eindelijk gehoopt op deze dag!" Op 26 december 2020 opende de eerste metrolijn in Shanxi – Taiyuan Metro-lijn 2 de operatie, het publiek Wang Bo is erg blij: "De metro loopt door het noorden en ten zuiden van de stad, en biedt Tijdstoren voor kantoormedewerkers Reisbeveiliging, kunnen ook verkeerscongestie verlichten, ik kijk uit naar de opening van andere routes! "Tijden, de 13e vijf-jarige plansperiode, de stedelijke railtransit bediening van mijn land steeg de kilometers, 5 jaar zijn verdubbeld. De constructie van "openbaar vervoer" is ook stevig gepromoot en de 500m dekking van bushaltes in de stedelijke bouwgebied van de bevolking is dicht bij 100%. Zeg afscheid van ‘Sunny Day, Rainy Day,’ luidde in "Uitgaan van de cementweg, het opheffen van een bus", zijn vele reisproblemen van het landelijke volk zijn sterk opgelucht tijdens de 13e vijf-jarige planperiode.

  "Het dorp heeft de bus geslaagd, ik zal mijn kinderen naar school sturen in de stad, ik kan het niet krijgen, ik kan nog steeds uitgaan om te verkopen." Vorig jaar, de opening van de armoede armoede armoede armoede armoede armoede armoede armoede puff Armoede armoede in de provincie Shaanxi vorig jaar. Leven: "Je kunt op dezelfde dag naar de County City gaan!" In september 2020 is de 100% hoogwaardige routebeschrijving van het land, 100% passagiersauto, zodat stedelijke en landelijke gebieden zijn meer dichtbij, populairder.

  - Nieuwe technologie Nieuwe technologische staten blijven komen, reizen steeds meer wijsheid. "Uw gecontroleerde bagage arriveert, neem tijdig aan.

"Aan de vooravond van het Spring Festival, vliegt de Passagier Liu Ke gewoon van Zhejiang Yiwu, en hij ontving de snelle informatie van China Savi Wechat Public-account." Het gebruikte de mogelijkheid om de dynamiek van gecontroleerde bagage te kennen.

Nu kunnen de passagiers veel mensen hebben op de links, zoals de bagageruimte-machine, ge?nstalleerd, overdracht en aankomst.

"Mooie reizen die op technologie vertrouwt, ik wil een taxi nemen, hoeft niet op de zijde van de weg te wachten, je kunt een bestelling plaatsen via het WEBLINE-platform; uit de metro, hoef niet alles te worden gehuld De manier, verhoog de mobiele telefoon "Sweep" -fiets, "Last Km" Easy da … "13e vijf jaar" -periode, de versnellingsaanvraag van nieuwe technologie?n zoals internet en internet van dingen, laat reizen comfortabeler en comfortabeler – Zie Reizen delen, het netwerk van NET-VS heeft meer dan 20 miljoen single-order, het delen van fiets dagelijks gebruik is ongeveer 45,7 miljoen, "Electronic Fence" en andere standaard parkeertechnieken zijn geleidelijk aan het landen; kijken naar de weg, 487 snelweg Provinciale tolstations Geannuleerd, meer dan 200 miljoen enz. Gebruikers genieten van een soepel verkeer, en de gemiddelde voertuigsnelheid van het voertuig is verbeterd. 16%, wegpassagier provinciale netwerkticketdiensten versnellen, 11 provincies uitvoeren weg passagier elektronische passagiers ticket service; zie spoorweg, online ticket aankoop online selectie, gezichtsherkenning] Alle wegenretraites en andere diensten zijn gelanceerd, laten de spoorwegpassagiers op het mobiele internetpreuts; zie burgerluchtvaart, 233 luchthavens om binnenlandse vluchtborstelcode te realiseren, papierloos reizen, 37 miljoen-niveau Passagiers Zelfbediening De verhouding is 72%, de passagierswachtrij is sterk verminderd … dit voorjaarsfestival dit jaar heeft de transportindustrie een speciaal lentefestival ervaren.

Veel mensen kiezen ervoor om hetzelfde jaar door te gaan, de verkeerde piek is reizen, de passagiersstroom van de lente festival is aanzienlijk verminderd.

"Er is minder passagiersstroom, je kunt geen pijn doen!" De snaren van de epidemiepreventie en -controle kunnen niet los zijn! "(Editor: Ma Jianhui, Chen Mingju).