Russische media: Rusland nieuwste "su-75" stealth vechter prototype oplichtende Dubai Air Show

Op 16 november, volgens de Russische "Nieuws" -website die is gemeld op 14 november, Yuri Sansary, president van het United Airplane Manufacturing Company, de Russische National Technology Group, aangekondigd op de 14e die de fabriek in Qingcheng, de Amur-startproductie van de vijfde Generatie van de nieuwste single-haired stealth fighter su-75 (respectievelijk, checkmate, dit netto-noot) prototype genoemd.

Volgens hem is de assemblage van deze prototypen hetzelfde als het paard. Volgens het rapport zei de ontwerpers van de Sukhoy-groep van het Russische vliegtuigproductiebedrijf dat de nieuwe jager is uitgerust met een verbeterde product 117-motor (dwz al-41f1). De 17e Dubai International Air Show geopend op de 14e, en de nieuwste invasieve jager Su-75 in Rusland werd het belangrijkste hoogtepunt. Dennis MANUV, Russische minister van Industrie en Handel, Zhel Game, Russisch, president, president, president van het Russische gezamenlijke vliegtuig Manufacturing Company, president, president van het Russische vliegtuig Manufacturing Company, persoonlijk voor zijn platform.

Op 17 september, zei de vice-premier van Rusland, Yuri Bori, dat het Russische 2024-12033 National Weapon-programma of de vervanging van het Hemelse Leger inkoop Su-75 zal plaatsen.

Naar zijn mening wordt de nieuwste jager in het nationale leger gezet om het exportpotentieel te verbeteren. Volgens rapporten, 3 september, heeft Manturov aangekondigd tijdens het oosterse economische forum, en Rusland was bedoeld om te investeren in de vijfde generatie Su-75-jagers.

Maar hij zei ook dat als er een behoefte is, het buitenlands feest ook kan deelnemen aan het onderzoek en de ontwikkeling van de twee-game-versie van de jager.

REFERENTIONFORMATION NETWERK NOVEMBER 16 NOVEMBER VERSLAG Volgens de Russische "Nieuws" -website die is gemeld op 14 november, Juri Sansary, president van het Gemeenschappelijk Vliegtuig Manufacturing Company, Russisch Nationaal Technology Group Company, aangekondigd op de 14e, die zich in Qingcheng op de Amur bevindt De fabriek is begonnen met het produceren van een prototype van de vijfde generatie nieuwste enkele invasieve stealth jager Su-75 (respectievelijk, checkmate, deze netto-notitie).

Volgens hem is de assemblage van deze prototypen hetzelfde als het paard. Volgens het rapport zei de ontwerpers van de Sukhoy-groep van het Russische vliegtuigproductiebedrijf dat de nieuwe jager is uitgerust met een verbeterde product 117-motor (dwz al-41f1).

De 17e Dubai International Air Show geopend op de 14e, en de nieuwste invasieve jager Su-75 in Rusland werd het belangrijkste hoogtepunt. Dennis MANUV, Russische minister van Industrie en Handel, Zhel Game, Russisch, president, president, president van het Russische gezamenlijke vliegtuig Manufacturing Company, president, president van het Russische vliegtuig Manufacturing Company, persoonlijk voor zijn platform. Op 17 september, zei de vice-premier van Rusland, Yuri Bori, dat het Russische 2024-12033 National Weapon-programma of de vervanging van het Hemelse Leger inkoop Su-75 zal plaatsen. Naar zijn mening wordt de nieuwste jager in het nationale leger gezet om het exportpotentieel te verbeteren.

Volgens rapporten, 3 september, heeft Manturov aangekondigd tijdens het oosterse economische forum, en Rusland was bedoeld om te investeren in de vijfde generatie Su-75-jagers. Maar hij zei ook dat als er een behoefte is, het buitenlands feest ook kan deelnemen aan het onderzoek en de ontwikkeling van de twee-game-versie van de jager.

Op 20 juli onthulde Ceszov dat de jagerprijs ongeveer 25 miljoen tot $ 30 miljoen is. Borisov heeft toegevoegd, er zijn momenteel een buitenlandse koper.

Volgens rapporten, volgens de informatie die wordt bekendgemaakt door het Russische Ministerie van Technology Group, gebruikt SU-75 innovatieve oplossingen en technologie?n, inclusief ondersteuning voor kunstmatige inlichtingenapparatuur, evenals enkele betrouwbare oplossingen in de daadwerkelijke prestaties.

Het heeft ook onzichtbare prestaties en technische indicatoren met hoge vlucht.